Om BabyLet

Velkommen til BabyLet

Mit navn er Caroline, og til alle jer skønne læsere, velkommen til BabyLet.

Jeg har stiftet denne side i forbindelse med min egen graviditet. Jeg er førstegangsmor, og som alle andre førstegangsmødre, har jeg millioner af spørgsmål til altverdens ting, der omhandler min graviditet, baby og fremtiden som nybagt mor.

Men i søgen efter at få svar på alle mine spørgsmål, oplever jeg, at internettet godt kan være svær at navigere rundt på mellem de mange chatforums, eksperter, og hjemmesider, der deler vandene. Så man finder sig selv desperat søgende rundt på diverse sider for at finde ud af, hvorvidt hvidvin i risottoen tæller som alkohol, eller parmaskinke på pizza tæller som rødt kød eller om denne barnevogn i virkeligheden er så meget bedre, når prisen i hvert fald indikerer det.

Jeg har i nogen tid nu, gået med ønsket om én hjemmeside, hvor alle mødre i alle perioder af graviditeten & efter graviditeten, når både de små og de store beslutninger skal tages, kan samles ét sted. Et univers, hvor vi alle kan dele erfaringer – gode som dårlige – kan rådgive og inspirere mødre i alle stadier.

BabyLet skal altså være et univers for forældre børn, som ligesom mig elsker tilbud, råd, inspiration og hyggeligt læsestof.

Velkommen til!

Take The First Step

Without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain .