Babyeksperter

Hvem er bedre babyekspert end en mor eller kommende mor?

I forlængelse af mine tidligere indlæg, har jeg fået utrolig mange positive respons om, at BabyLet er netop sådan en side, som vi som mødre har manglet i lang tid. Jeg har fået utrolig god feedback og ideer til, hvad BabyLet skal indeholde – tak for det! Jeg er dybt taknemlig for jeres inputs og jeres positive kommentar.

For at gøre BabyLet til VORES univers – et fællessted med deling af erfaringer og råd, er jeg gået i tænkeboksen for at levere netop dét indhold, som I efterspørger allermest og som gør BabyLet up to date!

Jeg er derfor utrolig glad for at kunne meddele, at jeg har fået de sødeste og smukkeste kommende mødre og nuværende mødre til at svare på spørgsmål og dele ud af deres erfaringer igennem deres forløb. Jeg vil poste disse interviews løbende i forlængelse af andre indlæg og produkter indenfor samme emne. Jeg vil forsøge at opdatere BabyLet med alt, hvad I skønne læsere efterspørger, og hvad vi ellers søger desperat rundt på nettet efter.

Hvis du ønsker at dele ud af din erfaring, er du altid velkommen til at kommentere på indlægget, men jeg vil også rigtig gerne modtage en besked fra dig, hvis du kunne tænke dig at blive en del af de såkaldte babyeksperter her på siden og deltage i et interview.


Derudover, er BabyLet også en side for dig, som ønsker hjælp eller inspiration til produkter, tilbud eller anden form for rådgivning. Jeg vil gøre mit bedste for at komme med de svar, som du netop søger, så du undgår de mange forvirrende hjemmesider på google.

Jeg håber, at du får glæde af BabyLet. Læs med næste gang, når jeg interviewer søde Sabrina, som er i 20. måned af sin graviditet.


Take The First Step

Without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain .