Den Virtuelle Mødregruppe

Netværk er nøgleordet.

Det er ikke alle, der er heldige med at have en veninde eller en søster, hvor de følges ad i graviditeten og har termin lige op ad hinanden. Men hvor er det fedt, når det sker!
Men nogle, inklusiv mig selv, er én af de første ud af en venindegruppe, som venter en lille baby. Derfor kan det nogle gange virke mere ensomt, som mor, når man ikke har et større netværk af mødre omkring sig, som kan dele ud af sin erfaring. Der er selvfølgelig sin mor og svigermor, som ALTID er klar til at dele ud af sin erfaring og mening. Det er altid dejligt, men… ”jeg kunne høre på dine gode råd i timevis, svigermor” – Sagde INGEN gravide nogensinde.. Don´t get me wrong, svigermødre og ens egen mor er altid en dejlig støtte at have, men jeg oplever tit, at jeg forsøger at søge mere bredt for at få ”nutidens” mødres meninger fra min egen generation. Men hvor kan jeg finde dette, hvis ikke jeg ønsker en anonym person på et chatforum eller nødvendigvis gider at følge alle mødre på instagram?

Jeg har i længe manglet en side, hvor man kunne samle alle de spøjse spørgsmål, finde lækre produkter, blive rådgivet i hvilke produkter, der er gode i forhold til vores situation og blive klogere på mit barns væsen.
Det kunne også være inspiration til motorikken og læringsprocessen af ens barn i de tidligere måneder.

BabyLet skal være en side for os alle, som ønsker ”fun facts” i form af babys størrelse i graviditetsmånederne, hvornår man mærkede baby sparke første gang, eller første gang baby sagde sit første ord. Samtidig er det en side med de mere overvejende spørgsmål, såsom plus og minusser ved dagpleje fremfor vuggestue, og hvad du ellers finder interessant. Der er ingen grænser i dette univers!


Take The First Step

Without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain .